Schrijftraject ‘biografie als medicijn’

Soms sta je op een kruispunt in je leven, en merk je dat het oude niet meer voldoet. Je zou wel een nieuwe afslag willen nemen, maar welke? Of je blijft vastzitten en komt niet verder.

Tijdens het gecombineerde schrijf- en coachtraject van Biografie als medicijn (Square of Life), ga je heel gericht aan de slag met de vraag waar je nu mee loopt. In een aantal sessies wandelen we met die vraag door de vier dimensies van je leven, op zoek naar het antwoord, dat zich – opmerkelijk genoeg – altijd verschuilt in je eigen levensverhaal.

Een reis door je levensloop

In 6 tot 10 dagdelen van 2 uur zoomen we aan de hand van schrijfoefeningen in op jouw levensverhaal. Hierbij doorlopen we achtereenvolgend de ‘4 dimensie van je bestaan’: de fysieke, de sociale, de psychische en de spirituele. Vragen als: ‘wie jij bent in jouw ruimte’, ‘wie jij bent in de tijd’, ‘wie jij bent in jouw ontwikkeling’ en ‘wie jij bent in jouw zijn’ komen daarbij voorbij. Uiteindelijk ga je ontdekken e wat je op dit punt in je leven, te doen staat.

Concrete antwoorden en handvatten

Het gecombineerde schrijf-en coachtraject is een waardevolle zoektocht, waarin je gaandeweg levensthema’s op het spoor komt die als rode draad door de biografie lopen. Bij elk traject beginnen we met een vraag, dat is de vraag waar jij op dit moment een antwoord op zou willen. Aan het einde heb je concrete antwoorden en handvatten, waardoor je een nieuwe weg kunt inslaan of bewust andere keuzes kunt gaan maken.

Krijg meer inzicht in jezelf

Pak je (weer) de regie in je leven 

En ga voor een leven van zin en betekenis

Praktische info

Frequentie – 6 tot 10 dagdelen van 1,5 a 2 uur

Lokatie – Keizerstraat 40 op Scheveningen

Kosten – vanaf 925 euro, inclusief de 3 uur durende online journey, die je vooraf thuis invult

Onbewuste patronen ingesleten door de tijd, draaien bijna onzichtbaar aan het roer

Soms minutieus, maar net genoeg om het eiland van bestemming voorbij te varen

Dat daar achterblijft, nog verhuld in de mist