De juiste woorden voor jouw verhaal
Selecteer een pagina

Schrijfcoaching

Je bent bezig met een boek, een verhaal, je website of iets anders met woorden. Dat wil je vooral graag zelf blijven doen, maar eigenlijk loop je vast. Of je zou wel eens met iemand willen sparren die daarin gespecialiseerd is. Ik kijk graag met je mee en breng je, waar nodig, snel weer op koers.

Tips en tricks

Of het nou gaat om typo’s, taal- en stijlfouten, een logische opbouw voor je verhaal, tips en tricks, nieuwe inzichten of ander schrijfadvies dat je op dat moment kunt gebruiken. Eenmalig of terugkerend. Benieuwd of je ik kan helpen? Bel gerust, dan weet je het meteen 😉.

Schrijf jij binnenkort zelf je eigen websiteteksten?

Of pakkende nieuwsberichten voor je website of het intranet?

Alle trainingen kunnen zowel 1-op-1 worden gegeven als in groepsverband. Aan het einde van elke training krijgen deelnemers een bewaarexemplaar met alle schrijftips mee naar huis. Handig om later nog eens rustig na te lezen.
i

Schrijfochtend ‘schrijf aan je tekst’

Herken je dat? Je hebt al heel wat pogingen ondernomen om nieuwe teksten te schrijven. Of je bent vastgelopen. In je boek, voor je websiteteksten of een ander communicatiemiddel. Kom dan eens ‘op verhaal’ tijdens de ochtend ‘schrijf aan je tekst’.

Een dagdeel waarin je ongestoord bij ons aan je teksten kunt werken. Om de hoek van het strand en de zee. En waar je al je vragen en twijfels over het schrijven van teksten aan een ervaren tekstschrijver kwijt kunt. Zoals …

Hoe maak ik mijn tekst makkelijk leesbaar? Wat is een sterk begin? Klopt het grammaticaal wel?

> Schrijf eindelijk die teksten waar je normaal niet aan toe komt;
> stel meteen al je vragen aan ervaren tekstschrijver;
> vindt ‘zinspiratie’ door even uit te waaien op het strand (straat uit, links);
> geniet van
onbeperkt, koffie en thee, en wat lekkers natuurlijk;
> parkeer gratis om de hoek.

l

Training 'schrijf je eigen websitetekst'

Je bent al verschillende keren begonnen, maar het wil maar niet lukken om een tekst te schrijven die de lading dekt en het juiste gevoel overbrengt. Je herkent jezelf er gewoonweg niet in. Hoe leid je een websitebezoeker nou moeiteloos door je site heen? En hoe voorkom je dat hij afhaakt? 

Tijdens de training ‘schrijf je eigen websitetekst’ nemen we je aan de hand bij het schrijven van je eigen websiteteksten. Een dag waar je ook voor schrijfwerk voor andere communicatie-uitingen veel aan zult hebben. Na de training ‘schrijf je eigen websitetekst’

> ken je jouw unieke verhaal, en daarmee de toegevoegde waarde van je bedrijf;
> heb je tips en tricks hoe je een leesbare tekst voor je website schrijft;
> weet je de aandacht van jouw websitebezoeker vast te houden, en het juiste gevoel over te brengen;
> heb je een duidelijke structuur voor je website ;
> schrijf je je andere communicatie-uitingen makkelijker.