Het verhaal van Zinnen aan Zee

Waar het vlammetje een vuur van wordt, wat een mens ten diepste drijft, en waar het in wezen allemaal om draait. Die essentie is wat mij beweegt. Dat is de reden dat ik meer dan 20 jaar de opleiding journalistiek ging volgen, om de wereld te vangen in woorden. Om verhalen van mensen op te tekenen, en daarmee door te dringen tot de kern van het bestaan.

Na die periode zijn er misschien wel duizenden stukken van mijn hand verschenen. Van artikelen voor kranten, tijdschriften, en websites tot aan blogs, speeches, levensverhalen, en allerhande communicatiemiddelen. Schrijven is me altijd relatief makkelijk afgegaan. Het is als een tweede natuur voor me.

In 2012 verlangde ik naar een zekere vrijheid. De verplichtingen van een jong gezin, in combinatie met mijn toenmalige (fijne) baan, pasten niet meer. Samen met onze twee kinderen van – toen nog – 1 en 3 jaar oud, kozen mijn man Chris en ik een jaar lang het ruime sop. Met onze zeilboot de Jan van Gent voeren we een zogenoemd ‘Rondje Atlantic’, waarbij we de Atlantische Oceaan overstaken naar de Carieb en terug. Een reis die ons leven veranderde, en ons deed beseffen wat voor ons van daadwerkelijk waarde was. Ons gezin, familie, dierbare vrienden, de eenvoud van het leven en de natuur.

Bij thuiskomst maakte ik dan ook een rigoureuze keuze: ik startte een eigen redactie- en tekstbureau, een droom die ik al langer koesterde. In Zinnen aan Zee combineerde ik mijn passie voor schrijven, de wereld, en mijn ondernemersdrang, met de vrijheden die we op dat moment wilden voor ons kostbare gezin.

Nu de kinderen groter zijn, is er meer en meer ruimte voor datgene waar ik ten diepste naar verlang, en naar wat zin geeft: anderen kunnen inspireren en in contact brengen met hun natuur, zodat ze hun hartsverlangen kunnen ontdekken en waarmaken. Dat doe ik met Zinnen aan Zee.

 

STILTE – SCHEPPING – SCHRIJVEN

Deze 3 elementen brengen mij terug bij mijn natuur, mijn eigenste ik. Ze brengen me in verbinding met mezelf, en met het grotere geheel. Alleen in de STILTE hoor ik mijn hart fluisteren, alleen als ik wandel in de SCHEPPING gaat het weer stromen, en alleen als ik SCHRIJF vloeien de woorden die ertoe doen uit mijn handen.

Dat is wat ik nodig heb, om te zijn die ik ben. Wat heb jij nodig?

Over June

“Als je June leert kennen, sluit je haar in je hart. Zelden ontmoet je mensen die zo echt zijn, liefdevol, en zo vol passie in het leven staan. Als ze ergens in gelooft, gaat ze er helemaal voor. Ze is creatief, aanstekelijk enthousiast en een tikkeltje brutaal, in de positieve zin van het woord. Hiermee krijgt ze veel voor elkaar. Met haar gouden hart houdt ze oprecht van mensen, mensen met ieder een eigen verhaal. June is niet zomaar een geweldige journalist, maar een woordkunstenaar. Van elke tekst weet zij binnen een mum van tijd een waar kunstwerk te maken, een kunstwerk dat harten verovert en mensen raakt, net zoals June mensen raakt, gewoon om wie ze is.” (van een dierbare vriendin, en oud-compagnon)

 

Onze samenwerking voor o.m. websites, vormgeving, reclame en foto’s

Mooie producten maak je niet alleen. Daarom werken wij samen met enkele gepassioneerde specialisten, die niet alleen steengoed zijn in hun vak, maar dat ook nog eens met veel plezier uitoefenen. Samen kunnen we het plaatje voor jou compleet maken. Wil je aansprekende foto’s hebben? Een aantrekkelijke website laten bouwen? Free publicity verwerven? Treffende bestickering of reclame? Of een treffende huisstijl? We laten je graag kennismaken met onze geweldige partners.