De juiste woorden voor jouw verhaal

Het verhaal van Zinnen aan Zee

Tessa en June ontmoetten elkaar aan zee. Beiden aangetrokken door het zoute nat, werkten ze die bewuste zomer aan het strand. June was net naar Scheveningen verhuisd, Tessa woonde daar al haar hele leven. Hoewel ze elkaar voor het eerst zagen, was het net alsof ze elkaar al jaren kenden. En vanaf dat moment raakten hun verhaallijnen verweven. Ze werden hartsvriendinnen en deelden de liefde voor het leven, mensen en hun verhalen.

Ambachtelijk schrijven en interviewen

Die liefde voerde hen naar de journalistiekschool, waar ze die verhalen vorm leerden geven en te vereeuwigen. Ze leerden hoe ze door konden vragen, om uiteindelijk het verborgene naar boven te halen. En zo die lezer te raken en te bewegen. Toen al spraken ze hun droom uit om ooit samen die passie uit te oefenen in een eigen redactie- en tekstbureau. Een plek waar ze anderen konden helpen hun verhaal te ontdekken, en uit te dragen. Dat is Zinnen aan Zee geworden, een bedrijf waarin hun passie en hun verhaal samenkomt.

Wij geloven in de kracht van woorden en verhalen. Ze kunnen harten, en daarmee levens veranderen. Als je jouw verhaal goed voor het voetlicht brengt, dan zal je daadwerkelijk mensen raken. En bewegen.

Tessa

Tessa is een enorm bevlogen en gepassioneerd mens. Ze is oprecht geïnteresseerd in anderen, en beweegt soms hemel en aarde om iets voor elkaar te krijgen, gewoon omdat ze daarin gelooft. Ze is no nonsense, doortastend, vindingrijk en houdt van een geintje. Hoewel ze graag praat, kan ze ook erg goed luisteren. Maar bovenal houdt Tessa van mensen. Ze stelt alles in zijn werk om anderen te helpen, met alles wat ze in haar heeft. En ze is een steengoede journalist. Tessa is de beelddenker van ons tweeën.

June

Als je June leert kennen, sluit je haar in je hart. Zelden ontmoet je mensen die zo echt zijn, liefdevol, en zo vol passie in het leven staan. Als ze ergens in gelooft, gaat ze er helemaal voor. Ze is creatief, aanstekelijk enthousiast en een tikkeltje brutaal, in de positieve zin van het woord. Hiermee krijgt ze veel voor elkaar. Met haar gouden hart houdt ze oprecht van mensen, mensen met ieder een eigen verhaal. June is niet zomaar een geweldige journalist, maar een woordkunstenaar. Van elke tekst weet zij binnen een mum van tijd een waar kunstwerk te maken, een kunstwerk dat harten verovert en mensen raakt, net zoals June mensen raakt, gewoon om wie ze is.

Onze samenwerking voor o.m. websites, vormgeving, reclame en foto’s

Mooie producten maak je niet alleen. Daarom werken wij samen met enkele gepassioneerde specialisten, die niet alleen steengoed zijn in hun vak, maar dat ook nog eens met veel plezier uitoefenen. Samen kunnen we het plaatje voor jou compleet maken. Wil je aansprekende foto’s hebben? Een aantrekkelijke website laten bouwen? Free publicity verwerven? Treffende bestickering of reclame? Of een smashing huisstijl? Maak kennis met onze geweldige partners!

Internetbureau Buro Staal, Rosanne van Staalduinen & Annemieke Vermeulen

Buro Staal scheidt het kaf van het koren. Als je ooit met dit ijzersterke team hebt samengewerkt, wil je nooit je website en huisstijl meer door een ander laten maken. Rosanne en Annemieke vertalen als geen ander datgene wat jij wilt uitstralen, naar een onweerstaanbare website en dito vormgeving. Alles afgestemd op de laatste ontwikkelingen. Niks 13 in een dozijn. Gewoon echt uniek, net zoals jouw organisatie. Maar ook voor nieuwsbrieftemplates, opmaak en vormgeving, en logo’s kun je bij hen terecht. Meer weten? Kijk eens op burostaal.nl.

Caroline Ubachs, Uw Persvoorlichter

Caroline denkt en praat als een journalist, maar ze werkt als een persvoorlichter. En dat is ongelooflijk handig als je free publicity wilt verwerven met je organisatie. Zij weet niet alleen de nieuwshaakjes te vinden om jouw bedrijf in relevante media te krijgen, ze zorgt ook dat het daadwerkelijk in die media komt. Je weet pas hoe effectief dit is, als je eenmaal je in de krant, een (vak)tijdschrift en/of online media hebt gestaan. Maar Caroline geeft ook workshops om jezelf zichtbaar te maken in de media. kijk voor een sneakpreview op uwpersvoorlichter.nl.

Sonja Brongers, Sonja Fotografie

Een foto maken die een verhaal vertelt. Dat is een kunst die weinigen beheersen. Sonja Brongers weet hoe ze zo’n plaatje moet vangen. Met haar ongelooflijke enthousiasme en haar oog voor detail, vindt ze de juiste compositie voor een aansprekende plaat. Zo krijg je stemmige foto’s waar je nog lang plezier van zult hebben.

BijHout Reclame en Vlaggenmakers, Jolanda van der Zande

Toen ze voor haar stage lettertjes van een auto moest afpulken, was ze verkocht. Letters plakken werd haar leven. Als afgestudeerd grafisch vormgeefster, maakt ze organisaties zichtbaar met flitsende reclame-uitingen en beletteringen. Op auto’s, vlaggen, banieren en vaandels, maar ook op wanden in bedrijven zelf. En daarmee val je positief op. Kijk maar eens op bijhout.nl en devlaggenmakers.nl.