De juiste woorden voor jouw verhaal

Het verhaal van Zinnen aan Zee

Mens wat ben je mooi. Het is een uitspraak van Phil Bosmans die vaak zomaar in mijn hoofd opkomt, als ik naar mensen kijk. Want hoe mooi zijn we wel niet? Ieder op ons eigen unieke manier. Iedereen heeft iets wat hem of haar ten diepste beweegt. Wat hem roert, wat hem drijft en waarvoor hij ’s ochtends zijn bed uitkomt. Als je dat kunt benoemen en daarnaar kunt leven, ben je volgens mij al een heel eind op weg naar een zinnig en waardevol bestaan.

Mensen hebben me altijd al geboeid. Ze zijn de reden dat ik ruim 20 jaar geleden journalistiek ben gaan studeren. Om hun ervaringen, hun herinneringen, hun beweegredenen, gedachtes en ideeën, hun worstelingen, hun verlangens, hun lessen en hun inzichten op te tekenen en daar anderen mee te inspireren en te bemoedigen. Rauw, hard en onverbloemde verhalen, zoals het in werkelijkheid ook vaak is.  

En of het nou komt doordat ik ouder steeds word, weet ik niet. Maar een heleboel dingen in het leven lijkt ineens niet meer zo gewichtig als ze ooit waren. Wat overblijft is de essentie. Daar waar het in mijn ogen echt om draait. Lucht in je longen, de zon op je huid, mensen om je heen van wie je houdt en doen waar je ten diepste in gelooft. En die prachtige wereld zo goed mogelijk doorgeven aan onze kinderen, en hopelijk ook aan hun kinderen.

Ik geloof niet in een ratrace, waarin ieder voor zich iets probeert te bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat we de klus, die het leven soms is, samen mogen klaren. Dat we elkaar mogen versterken en opbouwen. Ik wil dan ook al mijn kennis en inzichten delen, doen waar ik in geloof, wat ik kan en waarmee ik anderen kan helpen. Ik wil me niet anders voordoen dan ik ben, en vooral zakendoen met mensen die het leven op dezelfde manier ervaren als ik. Of die daar naar streven.

Idealistisch? Misschien. Maar wat is het leven zonder dromen en idealen?

 

Ik geloof in de kracht van woorden en verhalen. Ze kunnen harten, en daarmee levens veranderen. Als je jouw verhaal goed voor het voetlicht brengt, dan zal je daadwerkelijk mensen raken. En bewegen.

Over June

“Als je June leert kennen, sluit je haar in je hart. Zelden ontmoet je mensen die zo echt zijn, liefdevol, en zo vol passie in het leven staan. Als ze ergens in gelooft, gaat ze er helemaal voor. Ze is creatief, aanstekelijk enthousiast en een tikkeltje brutaal, in de positieve zin van het woord. Hiermee krijgt ze veel voor elkaar. Met haar gouden hart houdt ze oprecht van mensen, mensen met ieder een eigen verhaal. June is niet zomaar een geweldige journalist, maar een woordkunstenaar. Van elke tekst weet zij binnen een mum van tijd een waar kunstwerk te maken, een kunstwerk dat harten verovert en mensen raakt, net zoals June mensen raakt, gewoon om wie ze is.” (van een dierbare vriendin, en oud-compagnon)

 

Onze samenwerking voor o.m. websites, vormgeving, reclame en foto’s

Mooie producten maak je niet alleen. Daarom werken wij samen met enkele gepassioneerde specialisten, die niet alleen steengoed zijn in hun vak, maar dat ook nog eens met veel plezier uitoefenen. Samen kunnen we het plaatje voor jou compleet maken. Wil je aansprekende foto’s hebben? Een aantrekkelijke website laten bouwen? Free publicity verwerven? Treffende bestickering of reclame? Of een treffende huisstijl? We laten je graag kennismaken met onze geweldige partners.