De juiste woorden voor jouw verhaal

Overtuigende websiteteksten

Als iemand op jouw website terecht komt, is het net alsof hij jouw bedrijf binnen stapt. Hij moet dan ook meteen voelen dat hij op de juiste plek is aanbeland. Goedgeschreven websiteteksten brengen dat gevoel als geen ander over. Samen met een sterke vormgeving en de juiste fotografie zorgen ze ervoor dat je bezoeker doorklikt, en niet voortijdig afhaakt. Zonder sterke teksten doet een prachtig vormgegeven website gewoon niet waar hij voor gemaakt is. En dat is een gemiste kans.

Hoe herken je een effectieve websitetekst

Doeltreffende websiteteksten zijn niet alleen informatief, maar brengen vooral het gevoel over dat jij met jouw bedrijf wil uitstralen. En dat is datgene wat jouw organisatie zo uniek maakt. Ze zorgen voor herkenning, stralen vertrouwen uit en zorgen ervoor dat de websitebezoeker contact op wilt nemen. Verder zijn ze to the point, overtuigend, afgestemd op jouw doelgroep, en benadrukken ze jouw sterke punten.

Van websitebezoeker naar klant

Zinnen aan Zee schrijft teksten die jouw potentiële klanten onmiddellijk nieuwsgierig maken naar jouw product of dienst. Hierdoor blijven ze hangen op jouw site, komen later terug of delen hun positieve websitebezoek met anderen. Zo maken ze van een argeloze websitebezoeker, een potentiële klant.

Kortom, een websitetekst van Zinnen aan Zee:

N

vertelt jouw unieke verhaal

N

benadrukt jouw unieke verkoopargumenten en voordelen

N

leidt de websitebezoeker moeiteloos door de website heen

N

weerspiegelt jouw onderneming

N

is desgewenst zoekmachine geoptimaliseerd

N

zorgt voor content die jouw website laat opvallen

N

verleidt potentiële klanten om klant te worden

Wat anderen zeggen

‘Zinnen aan Zee heeft voor Stichting Slimme Boefjes een mooie slag in de professionalisering van onze organisatie gemaakt. Met goede, toegankelijk en heldere teksten, met een inlevende toon. Zinnen aan Zee heeft veel ervaring, is erg praktisch ingesteld, professioneel en kordaat. Zeker ook in contacten met derden namens ons! We hebben met veel plezier samengewerkt.’

Marcus van Beyma

Dat schrijven een vak is, ben ik al langer achter. Maar er zijn mensen die het schrijven van teksten tot grote hoogte weten te brengen, en daar is June Kromjongh-Smit er een van. Zie de teksten op onze website! Wilt u ook een boodschap met kracht? Ik beveel June graag aan, het is een KANJER in haar vak!’

Jan-Paul Duijndam, 3Mediators