De juiste woorden voor jouw verhaal

Sterke interviews of aansprekende portretten

​Portretten, oftewel interviews schrijven; daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Rauwe en eerlijke verhalen, uit het leven gegrepen, van mensen zoals jij en ik. Die bevatten zoveel waarheid, kracht en leven. Ze kunnen je diep treffen, en zorgen voor bemoediging, inspiratie, een lach of een traan. Ze kunnen je een hart onder de riem steken, een wereld voor je openen of je op een nieuw pad brengen.

Luisteren, luisteren en doorvragen

Een waarheidsgetrouw portret kun je alleen maken als je echt naar iemand luistert, en doorvraagt. Zo kom je tot de kern van wat iemand eigenlijk beweegt. Zoek je zo’n schrijver voor een (portret)interview en of een serie interviews maakt, bestemd voor een (bedrijfs)tijdschrift, krant of het web? Of wil je een aantal puntige referenties op je website? Val eens binnen bij Zinnen aan Zee. Ik denk graag met je mee

Verschillende uitwerkingsvormen

Interviews werk ik uit als fullquote (alsof iemand het in een adem vertelt), in vraag-antwoord- of in een mengvorm.Ik vertel je graag persoonlijk wat voor jou de beste vorm is.

Wat anderen zeggen

‘Juridische teksten buigt Zinnen aan Zee met een schijnbaar gemak om naar een goed en leesbaar verhaal, zelfs smeuïg hier en daar. Tot dusverre heb ik de hoofdredacteur nog niet bekend dat ik niet zelf zorg voor die Libelle-touch. Tegelijkertijd zijn de columns literaire hoogstandjes dankzij die input. Maar eens zal ik uit de kast moeten komen: Zinnen aan Zee zit erachter.’

Mireille Bosscher, Bosscher-Advies

‘Sinds een jaar werk ik zeer regelmatig samen met June van Zinnen aan Zee. Ik heb haar ervaren als een betrokken persoon, die stevig doorvraagt in interviews en deze antwoorden weet te vertalen in toegankelijke, aansprekende teksten. Altijd bereid mee te denken en met een flexibele opstelling.’

Vanessa Dobbe, Rabobank Regio Den Haag